Новости

REDUCERI     

RENEW (ISRAEL)   PEELING 

- 14%, -   14 ZILE

CREAM PEELING GOMMAGE   

Peeling are o structură fină, cremoasă,  nu dăunează  pielii foarte sensibile. Îndepărtează stratul superficial al epidermei, stratul cornos, rafinează și purifică pielea, stimulează microcirculația și pregătește pielea pentru procedurile ulterioare.

Ingrediente active: 
Ulei de gălbenele, extract de mușețel.

Mod de aplicare: Aplicaţi un strat subţire de peeling pe faţă şi gât, evitând contactul cu ochii. Țineți câteva minute, până când peelingul se usucă. Rulați cu atenţie, de pe piele, cu vârful degetelor. Clătiți bine cu apă călduță.

 PEARL PEELING 

Pearl peeling, are o textura moale, cremoasă. Curăţă stratul de piele superior, îndepărtează delicat celulele moarte ale pielii, reda pielii prospețimea, aspectul sănătos şi frumuseţea. Exfolierea ușoară îmbunătățește circulația, întărește vasele de sânge şi creşte tugor. După aplicarea peelingului, pielea este pregătită maximal pentru următoarele  proceduri cosmetice.

Ingrediente active: 
Polen Pearl - extras din perle naturale, ulei din semințe de poamă,
praf din sâmburi de olive, extract din rozmarin.

Mod de aplicare: Aplicaţi un strat subţire, masați, cu mâinile  înmuiate în apa, spălaţi resturile cu apă. Nu se recomandă utilizarea Pearl peeling pe pielea rănită a feţei.

AHA PEELING STEP1                   

Cremă peeling de consistență moale, folosită la exfolierea delicată a  stratului superior al epidermei și pregătirea  pielii pentru acțiunea unor peelinguri mai puternici cu acid. Este potrivit pentru toate tipurile de piele (cu excepţia pacienţilor cu intoleranţă individuale la acizi de fructe).

 Ingrediente active: 

Acid Glicolic, Acid Citric,  Acid Lactic. 

Mod de aplicare:  Aplicaţi un strat subţire de peeling pe faţă şi gât, evitând contactul cu ochii. Țineți câteva minute, până când peelingul  se usucă. Apoi rulati cu atenţie peelingul de pe piele cu vârful degetelor. Clatiti bine cu apa calduta.

ENZIME EXFOLIATOR

Peelingul elimină cu atenţie stratul superior al epidermei format din celule moarte, îmbunătăţeşte microcirculaţia, albește uşor pielea, îmbunătăţeşte tenul. Exfolierea stimulează procesul fiziologic de reînnoire a celulelor, ceea ce face pielea mai fina. Complexul de ingrediente active dă pielii un aspect radiant şi sănătos, şi în special dă netezime texturii pielii. Peelingul nu provoacă pielii leziuni și se îndepărtează uşor, făcând pielea să perceapă alte produse cosmetice (măști, creme).

Ingrediente active: 
Papaine, Phenoxyethanol,  extract Papaya, Ethylhexylglycerin, Ethoxydiglycol

Mod de aplicare: Peelingul cu enzime poate fi efectuat 1-2 ori pe săptămână.

GSC ACID CREAM-PEELING

Crema - peeling cu acțiune delicată, nu  traumează pielea. Este potrivită pentru toate tipurile de piele (cu excepţia pacienţilor cu intoleranţă individuale la acizi de fructe).
Ingrediente active: 

Alantoina; magneziu silicat de aluminiu; Benzofenon-4, Geksilen glicol - glicol Hexylene, Acidul glicolic, Carbomer; acid citric; Octyldodecanol; Acid salicilic; stearat de glicerină, Trietanolamina;

Mod de aplicare: Aplicați crema pe fața curată pentru 5 minute. Înlăturați crema cu servetele umede.
Când ieşiți afară utilizaţi o cremă cu factor de protecţie solară de cel puţin 15.

GLICOLACT GEL-PEELING

Acest preparat este conceput pentru curăţarea profundă şi eficientă a pielii, pentru indepartarea celulelor cu un conţinut ridicat de pigmenţi, reduce sinteza de melanina, activizează procesul de revitalizare, de întinerire a pielii, de hidratare intensă.

Gelul-peeling este efectiv pentru diverse proceduri cosmetice.
Ingrediente active: 

Acidul glicolic, apă distilată, Acid Kojic, gumă xantan, acid citric, Acid mandelic, acid lactic, Acid salicilic; extractul de mure; Sage extract;

Mod de aplicare: Se recomandă aplicarea produsului în două etape:

  • Peintreaga fatapentru2-3 minute, apoi clătițicu multă apă;

2)Aplicați la nivel local pe pete, si lasați pentru de 5-7 minute și clatiti cu apa.

PHYTINC ACID PEELING

Peeling uşor pentru prevenirea îmbătrânirii premature - pentru piele îmbătrânită, cu hiperpigmentare, acnee.

Mod de aplicare: Folosiți tampoane de bumbac pentru a șterge fața si gâtul cu lotiune ce conține hidroacizi alfa şi beta (AHA & BHA Lotiune). Pe pielea curată a feței şi gâtului (evitând zona ochilor)  aplicați un strat subţire uniform de peeling pentru 5-10 minute, apoi spalați bine cu apa.

Sunt  recomandate 4- 5 sesiuni o dată pe săptămână (nu mai des), după care trecem la al doilea nivel de peeling, 4-5 şedinţe o dată pe săptămână.

PHYTINC & TARTARIC ACID PEELING

Concentraţia de acid fitic - 50%, 20% de acid tartric, pH-ul 1.0, nu are nevoie de neutralizare. Acid tartric şi sărurile sale, în componenţa de peelingului fitic accentuază proprietăţile antioxidante ale preparatului, hidratează şi oferă o pătrundere uniformă a acidului fitic în stratul cornos.

Mod de aplicare: Folosiți tampoane de bumbac pentru a șterge fața si gâtul cu lotiune ce conține hidroacizi alfa şi beta (AHA & BHA Lotiune). Pe pielea curată a feței şi gâtului (evitând zona ochilor)  aplicați un strat subţire uniform de peeling pentru 5-10 minute, apoi spalați bine cu apa.

Sunt  recomandate 8-12 sesiuni cu periodicitatea 1 dată în 7-10 zile.