EYE BEAUTY CARE

EYE CARE BEAUTYMED  

EYE CARE

 Serum dermo-activ cu efect de umplere a ridurilor

Wrinkles Filler Serum

Concentrația ridicată a colagenului și elastinei asigură îngrijirea intensă a pielii:

  • hidratare profundă și de lungă durată;

  • stimulare intensivă a sintezei colagenului și elastinei dermice;

  • întărire matricei celulare;

  • reducere vizibilă a numărului și profunzimea ridurilor;

  • prevenirea eficientă a îmbătrânirii premature a celulelor;

  • creșterea elasticității;

  • îmbunătățirea tonul pielii.

Pentru orice tip de piele.

 

SERUM PENTRU PIELEA DIN JURUL OCHILOR

BEAUTY MED Eye Contour Serum

Acţionează fin asupra pielii sensibile din jurul ochilor. Hidratează, hrănește, ameliorează iritarea și înroșirea. Profilaxie și netezirea ridurilor. Combaterea edemului și a cercurilor sub ochi.

Extractul de albastrele scoate oboseala și edemul ochilor, nivelează ridurile și înmoaie pielea. ADN-ul marin oferă pielii energie, încetinește procesul de îmbătrânire, menține elasticitatea și fermitatea pielii, hidratează și netezește ridurile.

Complexul glicoproteic activează procesele metabolice din celule, stimulează producerea de fibroblaste. Hrănește și înmoaie pielea, datorită uleiului de migdale și germenilor de grâu.

Metodă de aplicare: dimineața și / sau seara se aplică serul sub ochi de la marginea exterioară până la interior. Pe partea de sus a pleoapei - aplicați crema pentru conturul ochilor.

 

EYE CONTOUR CREAM

Crema protejează conturul ochilor, previne îmbătrânirea timpurie, oferă proprietăți antioxidante. Crema uşoară și incoloră, protejează și revigorează conturul ochilor. Datorită proprietăților antioxidante ale vitaminei E și extractelor de porumb, calmează pielea și previne îmbătrânirea pielii pentru a îmbunătăți aspectul și pentru a restabili prospețimea.

Dimineața și / sau seara, aplicați cremă de ochi. Atingeți ușor cu vârful degetelor și neteziți de colțul interior până în colțul exterior al ochiului. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați după crema de ser de ochi.