PEEL THERAPY - Химические пилинги

PEEL

PEELING cu ACID SLICILIC 20%  

BeautyMed Peel Therapy Salicylic Acid 20%

Peeling acid salicilic 20% conține un complex de acizi:  glicolic, lactic, citric, malic, tartric și are PH 3, de migdale.

Datorită acestei compoziții, are un efect pronunțat de curățare și reînnoire a pielii - șterge  stratul superior de cheratină, contribuie la restaurarea și vindecarea rănilor, cicatricilor și  rănilor, îl curăță de impurități,  elimină liniile fine și accelerează procesul de reînnoire a celulelor și stimulează sinteza colagenului.

Din acest motiv, pielea este strânsă, întărită și întinerită. În plus, peelingul conține, de asemenea, extracte de plante care sunt vitale pentru un efect atât de intens: ele hidratează, hrănesc, tonifiază, întăresc pielea, o saturează cu vitamine și microelemente și protejează împotriva influențelor externe negative și, de asemenea, ajută la recuperarea mai rapidă după procedura de peeling.

Ingrediente active:

Acid salicilic , Acid glicolic , Acid mandelic, Acid lactic, Acid citric,  Bisabolol, extract de trestie de zahăr, extract de afine, extract de frunze de struguri, extract de lămâie, extract de măr.

Aplicare: Aplicați câteva picături de peeling pe pielea uscată anterior a feței, evitând zona din jurul ochilor. Împrăștiați-o cu degetele sau cu o perie specială, lăsați timp de 5-20 minute, apoi clătiți bine cu apă și aplicați un hidratant. Curăţarea pielii poate fi realizată cu ajutorul emulsiei de curățare pre-peeling BeautyMed.

 

 

 

PEELING cu ACID GLICOLIC 30%  

BeautyMed Peel Therapy Glycolic Acid 30%

Peeling cu Acid Glicolic 30% are un pH de pH 3 și conține un complex de acizi: acid   glycol, acid lactic, citric, malic și tartric. Are un efect anti-îmbătrânire pronunțat - netezește ridurile, luminează pigmentarea, strânge pielea și restabilește elasticitatea și are asupra pielii un efect de curățare și vindecare - curăță și strânge porii, vindecă rănile, facilitează strîngerea rănilor și cicatricilor.

 În plus, pielea, curățată de stratul superior, devine mai susceptibilă la produsele cosmetice, dar are loc o regenerare mai rapidă. Peeling promovează producția de colagen și elastină, graţie acestui fapt strânge și întărește pielea, o hidratează, de asemenea, îmbunătățește în mod semnificativ tenul.

 Ingrediente active:

Acid glicolic, acid hialuronic, acid lactic, acid citric, acid malic, acid tartric, arginină PCA, extract de lămâie, extract de mere, extract de trestie de zahăr, extract din frunze de struguri, extract de afine.

Aplicare: Aplicați câteva picături de peeling pe pielea uscată anterior a feței, evitând zona din jurul ochilor.

Împrăștiați-o pe piele cu degetele sau cu o perie specială, lăsați timp de 5 minute, apoi clătiți bine cu apă, prelucraţi pielea cu un neutralizator special de Peelings de la BeautyMed și   aplicați un hidratant.

 

Curăţarea prepeeling poate fi realizată cu ajutorul emulsiei de curățare pre-peeling BeautyMed. Aplicați peeling 1 dată în 10 zile timp de 2-3 luni.

 

NEUTRALIZATOR PENTRU PEELING

BeautyMed Peel Neutralizer

Нейтрализатор для пилингов BeautyMed Peel Neutralizer создан специально для ухода за кожей после проведения процедуры химического пилинга. Он нейтрализует действие кислот и восстанавливает нормальный PH кожи, благодаря чему она гораздо быстрее восстанавливается до нормального здорового состояния, а вы избегаете проблем, связанных с воспалениями, шелушением, раздражением и сухостью.

Peel Neutralizer Peeling Neutralizer este conceput special pentru îngrijirea pielii după o procedură de peeling chimic. Ea neutralizează acțiunea acizilor și restabilește pH-ul normal al pielii, făcând-o mult mai rapid pentru a restabili la o stare normală sănătoasă și evitați problemele asociate cu inflamația, peelingul, iritarea și uscăciunea.

Ingrediente active:

Acid fitic, extract de semințe, extract de iedera obișnuită.

Aplicare: Înmuiați pielea feței, umeziți un tampon de bumbac cu un neutralizator pentru peeling și ștergeți fața, evitând pielea din jurul ochilor. Clătiți resturile tonicul cu apă și aplicați produsul dvs. obișnuit de îngrijire.