PEPTIDE

pep. serum

                 Пептидные препараты.                         

SILKY WRINKLE FILLER                  

 Cremă  este concepută pentru corectarea vizuală a imperfecțiunilor externe ale pielii și crearea efectului instant de lifting.

Efectul vizual de reducere a ridurilor este realizată prin introducerea în componenţă cremei a unui amestec special de microlentile de silicon și microcapsule optice.

Particulele active optic   ajungând pe suprafața pielii, difuză o lumina vizibilă, netezind vizual suprafața pielii , ascund defectele și imperfecțiunile, nivelează pielea, micşorează porii,  omogenizează  tenul, pielea arată mai fină si mai radiantă.     

Nivelarea suprafeței pielii și reducerea ridurilor se realizează nu numai datorită efectului optic, ci și prin consolidarea matricei extracelulare, crește producerea de colagen si hidratarea pielii.

 Ingrediente active: Dimethicone, Isopropylmyristate, Carbomer, Phenoxyethanol, Cyclomethicone, Ethylhexylglycerin

Mod de aplicare: Crema Filler se aplică pe pielea curată şi uscată a feţei, prin mişcări  ușoare, apoi o neteziţi ușor. Apoi se aplică crema  de îngrijire zilnică.

MULTI PEPTIDE TIGHTENING SERUM        

 Serul Lifting Multipeptid este o nouă generație de produse concepute pentru a lupta impotriva pierderii elasticităţii si tugorului  pielii, deformarea contururilor faciale si a ridurilor fine.

Serul este un preparat cu dublă acțiune: oferă lifting mecanic la suprafaţă. La suprafața feței se formează o peliculă, care întărește pielea și ficsează ovalul feței. Efectul unui astfel de lifting este pe termen scurt - câteva ore.

Cu toate acestea, în componenţa serului sunt incluse ingrediente pentru lifting adânc. Sarcina lor este de a acţiona în straturile profunde ale pielii, pentru a stimula productia de colagen în derm , pentru a intensifica producţia de glicozaminoglicani , responsabili de elasticitatea şi densitatea pielii. Rezultatul acestui lifting nu este imediat, dar este mult mai stabil.

Ingrediente active: Butyleneglycol,  Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Stearate, Glycerine.

Mod de aplicare: Aplicaţi preparatul pe faţa curată. 

Био Корректор. Мультипептидный Крем

Крем предназначен для ежедневного применения как активное средство, предотвращающее возрастные изменения кожи (anti aging косметика).

Способ применения: наносить утром и/или вечером на чистую, сухую кожу лица.

ANTISTRESS PEPTIDE MZ-COMPLEX 

Concentrat activ anti-îmbătrânire, stimulator de fermitate, care include Matrixyl 3000,  netezește ridurile și stimulează sinteza de colagen si elastina. Acesta oferă o acțiune eficientă împotriva deteriorării pielii cauzate de îmbătrânire.

Acidul hialuronic hidrateaza pielea, imbunatatind vizibil aspectul pielii. D-pantenolul calmeaza, ameliorează iritația și mâncărimea, are un efect de întinerire și reface pielea, reduce inflamația.Ingrediente active: Butyleneglycol, Sodium Hyaluronate,  D-Panthenol, Phenoxyethanol, Glycerine

Mod de aplicare: Preparatul  poate fi utilizat în asociere cu mezorolul sau după peelinguri superficiale.

ANTIAGING PEPTIDE MZ-COMPLEX 

Produs novator, activ are în compoziţie complexe de peptide, pentru acţiune complexă asupra îmbătrânirii pielii. Utilizați după peeling superficial sau sub mezorol.

Calmeaza inflamatia pielii, mărește rezistența pielii la abraziune si expunerea la UV activează regenerarea și reînnoirea pielii, reface funcția de barieră a pielii.

Ingrediente active:

Sodium Hyaluronate, Glycosaminoglycans, Collagen,  Dextrane, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol

Mod de aplicare: În cadrul procedurii de pregătire profesională aplicată pentru a curăța pielea de pe fata, gat si decolteu. Poate că utilizarea medicamentului în cosmetologie cu aparate.

REVITALIZING PEPTIDE MZ-COMPLEX

 Produsul este instrumentul perfect în combaterea procesul de imbatranire, reduce lasarea pielii, ridurile si alte semne de imbatranire a pielii.

Preparatul  poate fi utilizat în asociere cu mezorolul sau după peelinguri superficiale.

Complexul este format din peptide biomimetice care măresc elasticitatea pielii prin activarea sintezei de colagen, elastina, fibronectina și laminina, asigură actualizarea țesuturilor și a restabilesc proprietățile biomecanice ale pielii, protejeaza pielea de fotoîmbătrînire.

Ingrediente active: Sodium Hyaluronate, Glycosaminoglycans, Dextrane, Ethylhexylglycerin, Collagen

Mod de aplicare: În cadrul procedurii profesională se aplica pentru a curăța pielea de pe fata, gat si decolteu. Poate fi utilizat în cosmetologie a cu aparate.